MARATONUL VACCINĂRII, organizat de Instituția Prefectului, Mehedinți, în parteneriat cu DSP Mehedinți, ISU Mehedinți și un centru comercial, s-a încheiat duminică seară. Au fost imunizate 1.431 de persoane. 

”Ne bucurăm că severinenii și nu numai au avut încredere în noi și că au dat dovadă de responsabilitate, alegând să se vaccineze împotriva COVID-19. 
Vreau să mulțumesc voluntarilor de la DSP Mehedinți, ISU Mehedinți, asistenților medicali comunitari, asistenților de la Serviciul Județean de Ambulantă, Spitalul Județean  (secția ATI, UPU, Boli Infecțioase, Serviciul de Supraveghere și Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale – SPIAAM), care au participat la această acțiune pentru efortul depus în cele trei zile, partenerului comercial care a susținut această campanie, pompierilor de la ISU Mehedinți, care au asigurat baza logistică, precum și polițiștilor și jandarmilor care au asigurat măsurile de ordine”- Cristinel Pavel, prefect.

A doua ediție a maratonului vaccinării se va organiza peste 3 săptămâni pentru rapel și sigur pentru orice persoană care dorește să se vaccineze.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentRomânia în realitate, invitat VASILE BARBU
Articolul următorOFICIAL Școlile și grădinițele pot intra, de pe o zi pe alta, într-un scenariu de funcționare