Atenţionare meteo Cod galben de ninsori moderate cantitativ pentru 18 judeţe din nordul Moldovei, Transilvania şi nordul Munteniei şi Olteniei.

Atenționarea a intrat în vigoare luni dimineaţa, la ora 5:00.

în intervalul 21 noiembrie, ora 5:00 – 21 noiembrie, ora 18:00, local, la altitudini în general de peste 1.500 de metri în Carpaţii Meridionali, precum şi în Carpaţii Orientali şi în jumătatea nordică a Moldovei, va ninge moderat cantitativ şi se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri în jurul a 10 centimetri.

În zona deluroasă şi montană a Moldovei, precum şi în Carpaţii de Curbură trecător vor fi şi precipitaţii mixte şi izolat se va depune polei. Judeţele ce se vor afla sub Cod galben de ninsori sunt: Alba, Braşov, Neamţ, Argeş, Buzău, Harghita, Vâlcea, Bacău, Iaşi, Prahova, Vrancea, Bistriţa Năsăud, Covasna, Sibiu, Botoşani, Dâmboviţa, Mureş şi Suceava, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Articolul precedentVirgil Popescu, anunțul momentului: „Niciun român NU va plăti mai mult de 1,3 de lei pe kilowatt-oră” – Noua variantă de calcul la facturi
Articolul următorLocalități fără indicatoare! Se întâmplă în România. Au fost furate