Filiala Mehedinți a partidului Pro România va avea un număr de 20 de delegați cu drept de vot la congresul național al partidului care va avea loc duminică, 21 octombrie, la București.  La acest Congres va fi aleasă conducerea partidului și se vor stabili liniile directoare ale PRO România. Ulterior acestui Congres vor fi anunțați candidații la alegerile europarlamentare și candidatul la alegerile prezidențiale.

”Mehedințiul va fi reprezentat la primul congres al Pro România de un număr de 20 de delegați cu drept de vot. Aceștia sunt coordonatorii celor mai importante filiale din județ ale formațiunii politice. În acest moment avem filiale în peste 70% dintre localitățile Mehedințiului și suntem pregătiți pentru prima confruntare electorală” a declarat Cornel Stroescu, coordonatorul Pro România Mehedinți.

Coordonatorul filialei Pro România, Cornel Stroescu, a mai precizat că dorește să inițieze o dezbatere amplă în interiorul filialei județene pentru identificarea unor soluții economice viabile pentru județul Mehedinți, în perioada următoare urmând să se constituie comsiile de specialitate care vor lucra la realizarea unui plan de guvernare locală, plan care urmează să fie prezentat în cadrul unei dezbateri publice.

 

Articolul precedentCoordonatorul salvatorilor SMURD Mehedinți este cel care a salvat o femeie dintr-un incendiu
Articolul următorAccident grav pe DN 6 între Orșova și Turnu Severin