25 de solicitări în situaţii de urgenţă, majoritatea dintre acestea privind acordarea asistenţei medicale de către paramedicii SMURD, în week end anunță ISU Mehedinţi.

Pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV2, pompierii mehedințeni au desfășurat 15 acțiuni, două dintre acestea pentru preluarea și transportul unor persoane care au fost confirmate cu COVID-19, alte două pentru decontaminarea unor ambulanțe SMURD și 11 pentru verificarea respectării măsurilor sanitare impuse de autorități, fiind vizate patru instituții publice și 19 societăți comerciale.

Pompierii mehedințeni au intervenit pentru salvarea victimelor a trei accidente rutiere, stingerea a trei incendii, deblocarea ușii unui apartament, dar și îndepărtarea unei element de acoperiș, aflat în pericol de cădere, care punea în pericol trecătorii. 

17 persoane au primit asistență medicală de urgență din  partea paramedicilor SMURD.

În cursul zilei de duminică, trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit la un accident rutier, produs pe DN 6, în localitatea Ghelmegioaia.

În accident a fost implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedent1.768 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2
Articolul următorAcuzații de FALS ÎN ACTE la Ministerul Sănătății. Grupul pentru decesele Covid, pus din pix – DOCUMENT BOMBĂ