Un tânăr a fost identificat de polițiști la scurt timp după ce a sustras un autoturism. Mașina a fost găsită de oamenii legii în parcarea unui centru comercial din municipiu.  

Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată telephonic în data de 21 iulie a.c.,  de o tânără de 21 ani, din comuna mehedințeană Prunișor,  cu privire la faptul că în jurul orei 19.00, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul, ce era parcat pe strada Calea Timișoarei, din municipiu.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului de Investigații Criminale, iar cu ocazia verificărilor efectuate au stabilit că aspectele sesizate se confirmă.

Extinzând cercetările, oamenii legii au reușit în scurt timp să identifice persoana bănuită de sustragerea autovehicului, fiind vorba de un tânăr de 23 ani, din comuna Gruia.

De asemenea, autoturismul a fost găsit în parcarea centrului comercial de pe strada Topolniței, din municipiul Drobeta Turnu Severin și restituit părții vătămate. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.

 

Articolul precedentPolițiștii din Mehedinți, în acțiunea Truck & Bus
Articolul următorSub aburii alcoolului, a spart geamurile magazinului fostei sale concubine