Echipa Invictus România a dat startul pregătirii în vederea reprezentării Armatei României la „Invictus Games”. Competițiava avea loc în perioada 16-22 aprilie 2022, la Haga.

La eveniment a fost prezent și directorul Statului Major al Apărării, general-maior Corneliu Postu, care a transmis militarilor răniți mult succes în pregătire.

Startul s- a dat la Pitești de lotul de ciclism al echipei Invictus România care s-a deplasat pe biciclete, de la Poarta Eroilor din Pitești, până la sediul Batalionului 33 Vânători de Munte „Posada”, din Curtea de Argeș, unde s- a păstrat un moment de reculegere în memoria camarazilor căzuți la datorie.

„Invictus este despre camaraderie, drapel și patrie. Mă bucur să constat că de la an la an Mișcării Invictus România, militarilor noștri răniți, li se alătură tot mai mult societatea civilă. Statul Major al Apărării va sprijini în continuare recuperarea fizică și psihică a militarilor răniți, dar și participarea acestora la competițiile interne și internaționale dedicate lor”-  directorul SMAp-  Corneliu Postu.

Articolul precedentMircea Negulescu, dezvăluiri INCENDIARE despre președintele CJ Prahova. Noul baron local, mână în mână cu fostul – greaua moștenire și OTRAVA noii caracatițe
Articolul următorFlorii în stare de alertă