A MURIT FRATELE ANTRENORULUI MIREL RĂDOI

Fratele antrenorului naționalei de tineret a României a încetat din viață la o clinică privată din Timișoara. Mihai Rădoi, în vârstă de 38 de ani, s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia, cu mai bine de o lună în urmă, suferind multiple traumatisme.

Mihai Rădoi s-a stins din viață, lăsând în urma sa o durere fără seamăn. Tragedia s-a petrecut chiar în clinica timișoreană în care fusese internat cu o lună în urmă.

Pe 11 februarie 2019, Mihai Rădoi, fratele antrenorului naționalei de tineret a României, Mirel Rădoi, șoca întreaga opinie publică din Drobeta Turnu Severin, cu o tentativă de sinucidere sinistră, Bărbatul de 38 de ani s-a aruncat în gol de la etajul patru al unui bloc, din apartamentul în care locuia. Potrivit surselor de la acea vreme, motivul ar fi fost o ceartă cu soția sa.

Incidentul a avut loc pe strada Victor Babeș. Soția bărbatului a fost cea care sunat de urgență la 112 pentru a anunța incidentul.

După 10 zile de la tragicul eveniment, Mirel a venit în orașul natal și și-a dus fratele la o clinică privată din Timișoara. Doar că leziunile suferite erau prea profunde, iar problemele renale deveniseră uriașe. Toate acestea s-au dovedit a-i fi fatale până la urmă.

Articolul precedentRAREȘ BOGDAN: „CAZUL KOVESI ESTE CAZUL EMBLEMATIC PENTRU ÎNGENUNCHIEREA UNEI ȚĂRI!”
Articolul următorLUDOVIC ORBAN: „ATITUDINE GROBIANĂ, TOTAL LIPSITĂ DE CEI ȘAPTE ANI DE ACASĂ A LUI MIHAI GÂDEA!” (vezi ce au declarat VIDEO)