ACCIDENT SPECTACULOS, DUPĂ DRIFTURI ÎN SENSUL GIRATORIU, LA SEVERIN

Un șofer teribilist de 19 ani, care, potrivit martorilor, se distra făcând drifturi într-un sens giratoriu din municipiul Drobeta Turnu Severin, la bordul unui autoturism BMW, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe trotuarul Bulevardului Revoluției. Din fericire nu există victime, dar doi copii care erau pe trotuar au scăpat la milimetru.

Municipiul Drobeta Turnu Severin s-a umplut, în ultima vreme de șoferi teribiliști, cei mai mulți foarte tineri și fără experiență la volan, cărora părinții le-au cumpărat mașini scumpe. Un astfel de tânăr, de numai 19 ani, a produs un accident spectaculos pe bulevardul Revoluției din Drobeta Turnu Severin, în jurul orei 15:30. Potrivit unor martori locali, tânărul, care conducea un BMW seria 5, a încercat să facă drifturi în sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Revoluției cu strada Walter Mărăcineanu, s-a învâtit în sens de câteva ori după care a pătruns pe Revoluției și, cel mai probabil, după ce a agățat o bordură, s-a răsturnat pe trotuar.

Zona este una intens circulată de pietoni, în apropiere fiind o piață agroalimentară mare și două supermarketuri.

Tânărul, care era singur în mașină, a ieșit viu și nevătămat din habitaclu și a fost luat de polițiștii sosiți la fața locului care l-au dus la Medicina Legală pentru recoltarea de probe biologice. Tot potrivit martorilor, pe trotuar erau două tinere, dar acestea au reușit să scape la milimetru.

Iată și explicațiile IPJ Mehedinți: „Un tânăr de 19 ani, din municipiu DTS, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Revoluției, nu a adaptat viteza la ieșirea din sensul giratoriu, de la intersecția cu str. W. Mărăcineanu, rasturnându-se în afara părții carosabile. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. A fost transportat la spital pentru investigații medicale. De asemenea, a fost întocmit dosar de cercetare penală”.

Articolul precedentCampanie în Mehedinți de Ziua Europeană împotriva Obezităţii
Articolul următorUn cetățean sârb, prins la muncă ilegală în Turnu Severin