Marți după-amiază, în intervalul 16.00 – 19.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Ploiești, Biroului Rutier Câmpina și Poliția orașului Breaza au desfășurat o acțiune pe DN 1 în județul Prahova, obiectivul fiind disciplinarea conducătorilor auto și reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere care au avut ca principală cauză de producere viteza.

Din informațiile furnizate astăzi de IJP, în cadrul acțiunii au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 27.800 de lei, 30 dintre ele pentru încălcarea limitelor legale de viteză. De asemenea, trei permise de conducere au fost reținute, iar pentru alte nereguli constatate au fost reținute două certificate de înmatriculare.

“În perioada următoare, polițiștii vor acționa zilnic pe drumurile naționale care tranzitează județul, pentru reducerea riscului rutier și a numărului şi consecințelor accidentelor rutiere grave. Polițiștii rutieri vă recomandă să manifestați disciplină în trafic, să respectați viteza de deplasare în funcție de starea carosabilului și de vizibilitate, să nu conduceți sub influența alcoolului, să nu vă angajați în efectuarea unor manevre riscante și să acordați prioritate tuturor celor în drept”, au transmis reprezentanții IJP Prahova.

 

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentLucrări. Trafic deviat. Restricții în mai multe zone din țară
Articolul următorCentre de vaccinare pentru românii din Diaspora la frontiera dintre Ungaria și România