Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a fost ales vicepreședinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, pentru următorii patru ani.

Aladin Georgescu va reprezenta și Regiunea Sud-Vest Oltenia.

„Reprezint cu onoare Regiunea Sud-Vest în cadrul UNCJR și le mulțumesc colegilor pentru votul acordat! Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România este un organism important pentru administrația județeană, iar eficiența lui se dovedește de fiecare dată când reprezentanții forului reușesc să expună problemele și să propună soluții la nivel guvernamental și legislativ. În contextul actual, UNCJR aduce o contribuție esențială în întărirea capacităţii administrative a autorităţilor administraţiei publice locale. Vă asigur de tot interesul și implicarea activă în cadrul forului pentru îmbunătăţirea cadrului legislativ în domeniul administraţiei publice prin formularea de propuneri de modificare sau completare a legislaţiei, precum și pentru ducerea la îndeplinire a obiectivelor UNCJR!”- Aladin Georgescu.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentCozmin Gușă, dezvăluiri explozive din culisele alegerilor din 2009: Geoană a fost șantajat și terminat de fraudarea voturilor din diaspora. Care a fost rolul lui Vîntu în instituțiile statului
Articolul următorVIDEO Guvernul Cîțu a depus jurământul la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis: „Vă doresc mult succes și multă energie! Acum, la treabă!”