ALDE VREA 15 LA SUTĂ LA EUROPARLAMENTARE

ALDE Mehedinți susține că formațiunea va scoate un procent de 15 la sută la nivel național și de 17 la sută la nivel local, mai precis cel puțin 6 europarlamentari! Cel puțin așa declară liderul ALDE Mehedinți, Viorel Palașcă.

Ambiții mari și vise îndrăznețe! Asta și-a propus filiala ALDE Mehedinți, la alegerile europerlamentare din luna mai a acestui an. Într-o conferință de presă, președintele filialei județene, Viorel Palașcă, a precizat că își propune să scoată la scrutinul din mai 17 la sută la nivel județean, iar per ansamblu, la nivel national, ALDE și-a propus să scoată un procent de 15 la sută, adică maxim 6 parlamentari europeni aleși.

Liderul ALDE Mehedinți a vorbit și de modificarea Ordonanței 114, în sensul eliminării taxei de 2 la sută pe venit pentru companiile energetice, lucru benefic și pentru cele două companii de profil din mehedinți, Hidroelectrica și Complexul Energetic Oltenia. Acesta a precizat că vor urma negocieri dure cu partenerul de coaliție pentru eliminarea acelei taxe în cazul companiilor energetice.

Articolul precedentCONSILIUL JUDEȚEAN, NEVOIT SĂ MAI SCOATĂ BANI PENTRU UN DRUM FINANȚAT CU FONDURI EUROPENE
Articolul următorApa din fântânile publice ale Severinului, verificată mai des de autoritățile sanitare