AMBIȚIE DE OLTEAN! SUPĂRAT CĂ I-AU RIDICAT MAȘINA, S-A SUIT ÎN EA ȘI A PROTESTAT! PÂNĂ LA URMĂ POLIȚIA I-A DAT-O ÎNAPOI!

AMBIȚIE DE OLTEAN! Un severinean a fost surprins de Poliția Locală din minicipiu în timp ce parca într-o zonă interzisă și destul de aglomerată și, potrivit legii i-au ridicat mașina pe platformă. Când se pregăteau să plece cu tot cu ea, apărut ca din senin, proprietarul s-a suit pe platformă, la volan, și a refuzat mai bine de o jumătate de oră să coboare. În tot acest timptoată conducerea Poliției Locale s-a rugat de el.

Culmea ambiției de oltean! Un severinean, căruia Poliția Locală, i-a ridicat autoturismul, s-a suit pe platformă, a intrat la volan și nu a mai fost chip să fie dat jos. Practic, autoutilitara cu platformă plecase cu mașina omului cu tot, dar acesta a rupt-o la fugă după ea, a profitat de faptul că aceasta a oprit la intersecție și s-a suit. Mai bine de o jumătate de oră polițiștii locali s-au rugat de el să coboare, pentru că altfel nu pot da mașina jos de pe platformă, cu tot cu el.

Au chemat șefii în ajutor

Văzând că nu se pot înțelege cu încăpățânatul, polițiștii locali au chemat ajutoare! Și nu pe oricine, ci pe șefii lor cei mai mari: directorul și directorul adjunct al Poliției Locale Drobeta Turnu Severin. Șefii cei mari s-au rugat frumos de bărbat, au suit la el pe platformă, l-au rugat să lase geamul de la portieră și i-au explicat că nu pot da mașina jos dacă el este în interior, deoarece legea nu le permite și se poate întâmpla vreun accident. Dar nu a fost cu putință să convingă bărbatul să coboare.

La scurt timp, polițiștii au aflat că omul era cardiac și atunci s-au purtat cu mai mare atenție cu el, pentru a nu îl enerva! „Vreți mașina înapoi? O dăm imediat jos, dar nu putem dacă dumneavoastră nu coborâți din ea! Nu avem voie să vă luăm cu totul!”, i-au explicat cei de la Poliția Locală, inclusiv șeful cel mare, colonelul Marian Gârlea. În zadar, însă!

Negocieri dure

Așa că negocierile au devenit din ce în ce mai dure! Omul a scos și banii de amendă, a spus că o plătește pe loc, doar că a motivat că nu se dă jos din mașină deoarece se teme că polițiștii fug cu mașina lui. Doar fiul și soția au reușit să îl convingă pe bărbat să coboare de pe platformă, dar numai după ce i-a rugat să stea în fața autoutilitarei ca să fie sigur că aceasta nu fuge cu mașina lui cu tot.

Comedia s-a terminat cu o amendă de 100 de lei pentru bărbat. Mașina i-a fost înapoiată în bună stare. Omul spune că își cumpărase un sac de varză și că doar ce oprise pentru a-l pune în portbagaj, dar polițiștii locali i-au săltat mașina fără să clipească.

Articolul precedentUn bărbat încarcerat în arestul Penitenciarului Turnu Severin și-a luat viața
Articolul următorAnchetă la Penitenciarul Turnu Severin după ce un deținut s-a sinucis