Ambulanță implicată într-un accident în Mehedinți

O ambulanță care se deplasa la un caz a fost  implicată într-un accident de circulație joi, 9 ianuarie, pe raza localității Gogoșu-Mehedinți. Accidentul a avut loc astăzi, 9 ianuarie, în jurul orei 12,00, în centrul localității Gogoșu.

O asistentă medicală care se afla în ambulanță a suferit un traumatism la un braț și a fost transportată la spitalul județean de urgențe din Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale.

Un echipaj de la Poliția Rutieră Mehedinți a ajuns la fața locului cu puțin timp în urmă și urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

UPDATE, 13,00 Din primele informaţii se pare că ambulanţa a fost lovită în timp ce se angajase într-o depăşire de un autoturism Mercedes. În urma impactului, ambulanţa a fost proiectată într-un stâlp.

”Un autoturism condus de un bărbat pe DJ 606, pe raza localității Gogoșu, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga și a intrat în coliziune  cu o autospecială a ambulanței, care se angajase în efectuarea manevrei de depășire regulamentară. În urma impactului, autospeciala a fost proiectată într-un stâlp de electricitate. În urma accidentului au rezultat două victim, șoferul ambulanței și asistentul medical,  care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambulanța era în misiune și urma să ajungă la un caz medical”, a precizat Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Articolul precedentBătrân de 72 de ani lovit de mașină în timp ce traversa prin loc nepermis
Articolul următorCazuri noi de pestă porcină africană în Mehedinți