46 de sancțiuni au fost aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 24 de ore. Oamenii legii au reținut 7 de permise de conducere și au aplicat sancțiuni în valoare de 16.385 lei.

“În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au continuat acţiunile pe şoselele mehedințene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi, totodată, îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie”, a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 16.385 lei și au fost reţinute în vederea suspendării un număr de 7 permise de conducere.

Poliţiştii au constatat 7 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, nefiind înregistrate accidente grave de circulație.

Astfel, 21 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 19 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 3 conducători auto au fost sancţionaţi pentru lipsa documentelor, iar 2 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru efectuarea manevrelor de depășire neregulamentară.

 

Articolul precedentRestricţii de circulaţie pentru efectuarea de lucrări pe DN6 în Mehedinți
Articolul următorCod galben de ploi la nivelul judeţului Mehedinţi