16 migranți din Irak și Iran, printre care și un bebeluș de 6 luni, au fost surprinși marți când încercau să ajungă în România, trecând ilegal Dunărea.

Deși erau ploaie și vânt puternic migranții s- au urcat pe o barcă.

Aceștia veneau din Serbia și au încercat să intre în România.

Au fost surprinși de Poliţiştii de frontieră de la Porţile de Fier II din judeţul Mehedinţi.

„În data de 25.05.2021, în jurul orei 08.00, o patrulă a poliţiştilor de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II – judeţul Mehedinţi, pe timpul desfăşurării misiunii de supraveghere, a observat, cu ajutorul aparaturii cu termoviziune, pe direcţia km. flv. 889, o ambarcaţiune în care se aflau mai multe persoane şi care se îndrepta din Serbia spre malul românesc al Dunării”, se arată în comunicatul Poliţiei de Frontieră.

Polițiștii români i- au condus în siguranță la mal.

„Poliţiştii de frontieră au stabilit ca cei în cauză sunt cetăţeni din Iran şi Irak, şase adulţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani şi zece minori, cel mai mic având doar 6 luni”, se mai arată în comunicat. Poliția de Frontieră a deschis o anchetă în acest caz.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentFlorin Cîțu a prezentat PNRR în Parlament: „Dacă nu finalizăm proiectele, pierdem BANII. Acest plan nu înseamnă reducerea veniturilor și a pensiilor” – VIDEO
Articolul următorTârgul European al Castelelor – în Curtea Husarilor de la Castelul Corvinilor