Încărcătura dintr- o basculantă care transporta 30 de tone de nisip s-au vărsat peste balconul unui apartament din cea mai mare comună a României, Floreşti.

O autospecială a fost a fost alertată în această dimineaţă, în jurul orei 10.20, în urma răsturnării unei autobasculante încărcată cu nisip peste balconul unui apartament situat la parterul unui bloc de locuinţe, de pe strada Teilor din localitatea Floreşti.

S -a solicitat dislocarea la faţa locului a echipelor furnizorilor de utilităţi, gaz şi electricitate, precum şi a inspectorilor de stat în construcţii pentru evaluarea siguranţei construcţiei, având în vedere că pe balconul afectat se vedeau mai multe crăpături proeminente.

Pompierii sosiţi la faţa locului au constatat faptul că doar o parte din cele cca 30 de tone de nisip din bena camionului s-au răsturnat peste balconul de la parter, fără a surprinde sau vătăma nici o persoană, iar persoanele care se aflau acasă, din apartamentul peste a cărui balcon se răsturnase autobasculanta, şi din cel superior, s-au auto-evacuat şi nu necesitau consult medical-  Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj (ISU) Cluj.

 

Articolul precedent953 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2
Articolul următorIohannis: Relaxarea începe din 15 mai: fără mască în spațiul public, fără restricții de noapte, magazinele revin la program normal