Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Drobeta Turnu Severin au reținut un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiu, bănuit de sustragerea mai multor bunuri din incinta a trei cabinete medicale de pe raza municipiului.

 Polițiștii Biroului Investigaţii Criminale – din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, au pus în aplicare în ziua de 8 august a.c. un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat în vârstă de 43 de ani din Drobeta Turnu Severin, bănuit de sustragerea mai multor obiecte din incinta a trei cabinete medicale. Cu acest prilej, au fost identificate și ridicate bunuri și obiecte necesare probării activității infracționale a persoanei în cauză.

“Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit ca persoana în cauză, în perioada 02-09.07.2019, ar fi pătruns în incinta a trei cabinete medicale  prin forțarea ferestrelor de unde ar fi sustras instrumentar medical și medicamente, respectiv 2 laptop-uri”, spune Mădălina Viziru de la Biroul de presă al IPJ Mehedinți.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 90.000 de lei a fost recuperat în proporție de 95% și restituit persoanelor vătămate.

Față de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunere de luare a măsurilor legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat.

Articolul precedentCĂTĂLIN TUTILESCU, SECRETAR DE STAT LA MINISTERUL MUNCII
Articolul următorAdolescentă de 15 ani plecată de acasă. Poliția o caută peste tot