Ediție explozivă Culisele Statului Paralel – Frăția jafului. Anca Alexandrescu, alături de alți jurnaliști invitați în studioul Realitatea PLUS au vorbit, joi seară, despre sprijinul legătura invocată de baronul de Ilfov, Hubert Thuma, președintele CJ, cu directorul SRI – Eduard Hellvig.

Anca Alexandrescu a vorbit despre legătura cu directorul SRI pe care o invocă baronul de Ilfov – Hubert Thuma.

„Am povestit ca dl Tuma se lauda in oras ca e intr-o relatie foarte apropiata cu domnul Busoi, europarlamentar PNL, secretar general interimar, ca ei doi ar avea protectia dlui Hellvig. Spun ei prin oraș. Daca ar fi sa ne luam dupa fapte, fostul șef de cabinet al lui  Hellvig este intr-adevăr parlamentar de Ilfov, la dl Thuma, acolo. (…) Se laudă că au sprijinul lui Hellvig”, a afirmat Anca Alexandrescu, joi seară, la Culisele statului paralel.

„Ei și braveaza, in general mafia. I-aș cam bubui să aud că vorbesc unii de mine in oras. Si aici cred ca Hellvig chiar are o problema, unul cu patalama, cu interlopii. Poate se gandesc si dl Hellvig si președintele Iohannis. Nu o sa poata sa-i ia nimeni mandatul de la CJ dar sa faca un pas in spate. (…) Primarii din Ilfov sunt milionari in euro, ei conduc de fapt partidul”, a concluzionat jurnalistul Dan Bucura.

Culisele Statului Paralel – Dezvăluiri incendiare despre baronul Hubert Thuma! Interlopii și politicienii care au pus stăpânire pe Capitală

Articolul precedentPrima întâlnire față în față a lui Reghe cu Prodan! Antrenorul Craiovei, cu capul plecat în pământ
Articolul următorLegile Puterii: Facem un apel de suflet pentru a opri demolarea bisericuței din Constanța, de a o translata în alt loc