Bobby Păunescu a lansat o ipoteză inedită, duminică seara, despre atacurile cibernetice ale hackerilor ruși din ultimele zile, în România. El susține că ar exista o pistă a autorităților care cercetează chiar posibilitatea ca anumite persoane din România să fi ajutat și contribuit la atacurile cibernetice.

„Acest atac cibernetic cu siguranță autoritățile știau că se pregătește. Mai ales după ce au anunțat că MIG-urile vor putea fi date Ucrainei, se așteptau la treaba asta. 

Există surse care spun că se vizau niște informații, documente de la Ministerul Apărării care aveau legătură cu NATO și din fericire autoritățile au blocat chestiunea asta și din fericire pentru prima dată am văzut o comunicare ca lumea. A ieșit ministrul și a spus că nicio informație nu a fost compromista.

Într-un caz de genul asta se comunica imediat și comunicarea Guvernului a fost excepțională. 

Există informații pe surse, am înteles că DIICOT anchetează deja, se poate să fie o încercare de ajutor din interiorul României a cuiva pentru treaba asta. Se ia în considerare dacă cumva a fost o încercare a fanilor domnului Putin din România de a ghidona acest atac într-o direcție sau altă”, a spus Bobby Păunescu.

Articolul precedentBobby Păunescu, dezvăluiri din raportul Departamentului de Stat al SUA – Cine este „dușmanul din interiorul MAI” – Se încalcă drepturile omului
Articolul următorStrategie în alb și negru – Ediția din 30 aprilie 2022