În Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu magazinele Enel vor fi închise luni, 21 iunie, zi liberă legală. Serviciul de call center va fi disponibil numai pentru transmiterea indexului.

În celelalte zile, acestea vor funcţiona după programul obişnuit.

Accesul în magazine poate fi făcut inclusiv pe baza unei programări telefonice, apelând 021.9977 și apăsând tasta 5 (apel cu tarif normal având programul de funcționare de mai jos).

Scopul serviciului este de a crește gradul de confort al clienților și, în același timp, de a le pune la dispoziție servicii de furnizare a energiei în condiții de siguranță, în contextul pandemiei COVID-19.

Cea mai mare parte a operațiunilor pot fi realizate prin canale digitale sau telefonic și nu necesită deplasarea în magazine.

Clienților li se recomandă să folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online.

Clienții au la dispoziție două variante simple pentru a primi factura electronică, imediat ce a fost emisă: pe mail sau prin sms, sau pot opta pentru descărcarea copiei facturii de aici.

 

Articolul precedentMeteorologii au prelungit, sâmbătă, avertizările meteo de vreme severă, un efect al ciclonului venit din Marea Neagră
Articolul următorUn nou pas spre Schengen| Bulgaria și România vor avea acces, pentru citire, la Sistemul de informații privind vizele