Miercuri dimineața pe principalele artere rutiere, autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, A4 Ovidiu – Agigea și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil preponderent uscat, fără precipitații, cu vizibilitate bună, iar valorile de trafic sunt normale.

Circulația rutieră este închisă din data de 18 ianuarie a.c. pe DN 57 Orșova – Moldova Nouă, la kilometrul 65+200 metri, în zona localității Cozla, județul Caraș-Severin, ca urmare a prăbușirii versantului. Traficul se desfășoară deviat pe ruta Orșova – DN 6 – DN 57B – Oravița – DN 57 -Moldova Noua.

Lucrări de reparații efectuate la partea carosabilă:

1. Începând din data de 01.02.2023, s-a închis circulația pentru o perioada de 30 de zile, pe autostrada A10 pe sensul Sebeș către Turda între kilometrii 15+700 metri – 16+800 metri, cu devierea traficului prin breteaua 3 de la nodul rutier Alba Iulia Nord și revenirea pe autostrada pe breteaua 4 la km 16+800. Restricția este impusă pentru efectuarea lucrărilor de forare orizontală cu introducerea unor țevi pentru drenarea și colectarea apelor subterane din zonă.

2. În perioada 7 – 17 februarie a.c., pe autostrada A10 Sebeș-Turda, la kilometrul 46, localitatea Unirea, județul Alba, pe sensul de mers Sebeș către Turda, se restricționează banda 1 și banda de urgență, pentru a permite efectuare de lucrări la rostul de dilatație.

3. Începând din data de 01.02.2023, a fost restricționată circulația pe o cale pe DN 2A Lumina – Constanța, la kilometrul 196, pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a Podului Ovidiu. Traficul se va desfășura pe cealaltă cale, în ambele direcții, pe câte o bandă pe sens, restricțiile fiind menținute până la finalul lunii mai 2023.

4. Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, tronson kilometric 246+670 metri – 246+870 metri, în zona localității Boița, județul Sibiu, se efectuează lucrări de stabilizare taluz, pe sensul de mers către Sibiu. Circulația rutieră se desfășoară pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea, alternativ, prin semafoare. Se estimează finalizarea lucrărilor la sfârșitul lunii februarie 2023.

5. Începând din data de 3 februarie, pe DN1 Ploiești-Brașov, la kilometrul 99+050 de metri, în afara localității Breaza, pe sensul de mers către Ploiești, județul Prahova, se efectuează lucrări de reparații a carosabilului, întrucât terasamentul drumului s-a surpat pe o lungime de aproximativ 60 de metri. Din acest motiv, banda nr. 1 este restricționată până la remedierea situației, anunță centrul InfoTrafic

Articolul precedentRaportul care aruncă totul în aer. Lista aranjamentelor făcute de OMV Petrom – Culisele Statului Paralel
Articolul următorFlorin Cîţu: Fac apel la colegii liberali să lase orgoliile deoparte şi să voteze proiectul de lege pentru reducerea contribuţiilor cu 5 puncte procentuale. Datorăm acest lucru românilor!