A aprobat bugetul județului pentru anul 2021 și lista de investițiii în Mehedinți.

„investițiile pe care noi le-am gândit pe parcursul anilor trecuți și pentru care am atras fonduri europene chiar din anul 2018, sunt investiții care se derulează pe o perioadă lungă de timp și am alocat bani în bugetul de anul acesta pentru contribuțiile proprii și cheltuielile neeligibile. Mă refer aici la cel mai amplu proiect de modernizare a infrastructurii rutiere, cel care cuprinde modernizarea/reabilitarea a 112 kilometri drumuri județene, proiect aflat în stadiu avansat de implementare, dar și la reabilitarea și modernizarea clădirii principale a Spitalului Județean și a secțiilor exterioare. Continuă aceste investiții, la fel ca toate investițiile începute pe proiectele retrospective și pentru reabilitarea/modernizarea DJ 670 Malovăț – Marga.

Ca și investiții noi, avem proiectul pentru elaborarea documentației tehnice în vederea reabilitării a 47 km drumuri județene: Jiana – Scăpău, Pătulele – Nicolae Bălcescu și Obîrșia de Câmp – Dîrvari. Este un proiect pentru care atragem fonduri europene.

Pe de altă parte, am alocat fonduri pentru continuarea lucrărilor de amenajarea a secțiilor de istorie, etnografie și artă populară din cadrul Muzeului Regiunii Porților de Fier, dar și pentru restaurarea Piciorului Podului lui Traian.

(…) pentru Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului am alocat fonduri pentru anumite lucrări de reabilitare a unor centre din subordine.”- a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentEmil Boc: ”USR se află în fața unui important test de maturitate politică pe scena politică românescă”
Articolul următorPeste 200 de percheziții în 28 de județe, efectuate de procurorii și polițiștii din Mureș, într-un dosar de înșelăciune, evaziune fiscală și spălare de bani