Premierul Florin Cîțu și președintele PNL Ludovic Orban prezenți în această seară la conferința alegerilor PNL Vâlcea.

La Vâlcea a fost prezent și fostul ministru Violeta Alexandru care, amintind faptul că în Parlament stă în aceeasi banca, lângă actualul președinte PNL Vâcea Cristian Buican, a declarat că o abordare corecta nu o reprezinta diferenta între suflul nou si cel vechi și este esențială respectarea calităților profesionale, indiferent de vârstă.

Ajuns acasă, la Râmnicu Vâlcea, premierul a evocat momentul în care a ajuns membru al PNL în anii 1990.

În „90 eram în clasa a 12-a și, nu știu câți dintre dvs știți unde era sediul PNL în „90 -pe Calea lui Traian, unde este CEC acum… O căsuță mică, cu afișe cu Radu Câmpeanu, înainte de alegeri… Și în 90, cu un grup de prieteni și cu, cei care o cunoașteți pe doamna profesoară de engleză, am fost și ne-am înscris în Partidul Național Liberal. În 90, cred că era februarie-martie, înainte de alegeri. Deci atunci a început povestea mea cu Partidul Național Liberal. După ceea am plecat din țară și am reînnoit povestea în 2016, la București- Florin Cîțu

 „Și eu m-am înscris tot în „90, dar eu am rămas membru” a declarat la rândul său președintele actual al PNL, Ludovic Orban

Imagine

Liderul PNL a reamintit faptul că a fost alături de candidaţii liberali din Vâlcea în toate campaniile electorale din ultimii 30 de ani, înclusiv în campaniile din Dăeşti, Lungeşti şi Tetoiu, unde a cântat o melodie.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a declarat că un nou Plan Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) este necesar pentru a realiza obiectivele de infrastructură de bază, în comunităţile locale.

Referitor la zona Olteniei, Florin Cîțu a spus că va beneficia de fonduri folosite pentru dezvoltare, după ce Oltenia a fost „vitregită” de resurse în ultimii ani.

Nu aruncăm resurse peste tot doar ca să dăm bani să se vadă că am dat. Nu! Vrem să vedem şi rezultate şi asta vrem să le arătăm oamenilor în 2024, că banii i-am folosit cu folos- Florin Cîțu

De fiecare dată când am intrat într-o competiţie, am câştigat-o. Pe 25 septembrie, votaţi bine şi vom guverna România cel puţin 8 ani de zile, a transmis premierul delegaţilor prezenți, subliniind faptul că această competiţie trebuie să întărească partidul, iar formaţiunea să fie reprezentată la vârf de cei mai buni.

Omul premierelor în România, Florin Cîțu a avut curaj să vorbească despre reforme, viziune, noutate, fiind un premier reformist al românilor, a declarat prim vicepreședintele PNL.

Rareș Bogdan a reiterat în discursul său faptul că liberalii ar trebui să fie liniștiți, concluzionâd faptul că disputele interne sunt normale, așa cum se întâmplă în perioada alegerilor și în alte țări ale lumii.

(…) nimeni nu va duce la războaie iremediale, eu salut şi îl îmbrăţişez cu aceeaşi căldură pe Ludovic Orban, chiar dacă facem parte din platforme diferite sau pe Florin Cîţu (…) Rareș Bogdan

Preşedintele PNL Ludovic Orban şi premierul Florin Cîţu au participat vineri, la Râmnicu Vâlcea, la şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Vâlcea în cadrul căreia este aleasă conducerea organizaţiei de partid.

Cristian Buican și Gheorghe Păsat, candidații pentru BPJ al PNL Vâlcea și- au expus ulterior motivele pentru care au ales să candideze.

Actiunile noastre sunt pentru ca oamenii din Vâlcea sa traiasca mai bine și pentru că misiunea mea nu s- a încheiat. De aceea candidez. Nu trebuie sa parasim obiectivele noastre (…) 48 de primari cu proiecte pentru comunitati. Trebuie sa ii ajutam pe toti sa duca la indeplinire proiectele începute, a declarat Cristian Buican.

Drumul expres Tigveni- Ramnicu Valcea, fondurile pentru dezvoltarea județului, printre principalele subiecte de importanță pentru Vâlcea, sunt de părere primul ministru și actualul președinte PNL Ludovic Orban.

Articolul precedentALERTĂ în țară: Un virus periculos infectează copiii. Ce trebuie să știe părinții
Articolul următor„Cu bicicleta în Țara Moților”, tur ciclist în lungime de peste 100 de kilometri