Ceața reduce vizibilitatea în trafic la această oră pe artere rutiere din județele Dolj și Olt, respectiv pe DN 56 Craiova – Calafat, DN 55A Calafat – Bechet – Corabia și DN 54 Caracal – Corabia.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să sporească atenția la volan, să reducă viteza, să folosească în luminile de ceață din dotarea autovehiculelor și să mărească distanța de siguranță între vehicule. Evitați manevrele riscante, în condiții de vizibilitate scăzută!

De la începutul acestei săptămâni s-au instituit restricții de viteză la tranzitarea Podului Sulimanu de pe Autostrada A2 pe sensul către București, la kilometrul 51+035 de metri, între localitățile Sărulești și Nicolae Bălcescu, județul Călărași Viteza a fost limitată de la 100 km/h până la 40 de km/h, întrucât grinda de rezistență a dispozitivului de acoperire a rostului de dilatație a suferit degradări majore.

Tot pe Autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 33 – 36+100 de metri, localitatea Fundulea, județul Călărași, traficul rutier a fost deviat de pe calea 1 (sensul către Constanța) pe celălalt sens, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Și pe tronsonul kilometric 27 – 17 (Brănești – Cernica, județul Ilfov), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura devierii se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 115. Femeile din spatele lui Putin
Articolul următorVIDEO VIRAL – Dan Barna reales la al 14-lea congres!