Centru de vaccinare în cel mai înalt punct de pe Transalpina, la altitudinea de 2.145 metri, începând de sâmbătă, 17 iulie.

Centrul de vaccinare drive-through va fi deschis pe Transalpina, în Pasul Urdele, cel mai înalt punct al unei șosele din România, în data de 17 iulie, între orele 10.00 – 18.00.

Imunizarea se va face cu vaccinurile de la Pfizer și Johnson & Johnson.

Este o ocazie deosebită pentru cei care iubesc muntele şi drumeţiile să se bucure de priveliştea spectaculoasă pe care acest drum montan, unic în întregul lanţ al Munţilor Carpaţi, o oferă.

Centrul va fi amplasat chiar în punctul cel mai înalt al şoselei – Pasul Urdele, la altitudinea de 2.145 metri. Îi invit pe toţi cei care încă nu s-au imunizat împotriva COVID-19 şi vor să viziteze această zonă să treacă pe 17 iulie şi pe la acest centru de vaccinare. Cu siguranţă va fi o experienţă de neuitat.

Fiecare persoană care se vaccinează este importantă şi numai împreună, arătând că ne pasă de sănătatea noastră şi a celor dragi, putem să învingem această pandemie– Sebastian Fârtat- prefectul județului Vâlcea

La centrul de vaccinare de pe Transalpina, se vor putea prezenta toți cetățenii, indiferent de localitatea de domiciliu, cu buletinul.

Nu va fi necesară o programare.

Articolul precedentSchimbări majore în programul ”România educată”: revine examenul de admitere în liceele în care este concurență și se reorganizează Inspectoratele Școlare
Articolul următorRestricții. Aflați ce zone sunt afectate dacă plecați astăzi la drum