Ofițerii Serviciului Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Mehedinţi au prins în flagrant un cetățean albanez, care a oferit o sumă de bani, cu titlu de mită, unui polițist de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porțile de Fier II.

 Joi, 19 decembrie 2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, conducând un autoturism, un cetățean albanez, însoțit de un conațional. Cu ocazia controlului de frontieră, oamenii legii au constatat că unul dintre bărbaţi avea interdicție de intrare în spațiul Schengen, emisă de autoritățile din Olanda.

”Cetăţeanul albanez care făcea obiectul semnalării a oferit, cu titlu de mită, o sumă de bani unuia dintre polițiştii de frontieră care efectua controlul în punctul de frontieră pentru a le permite celor doi accesul în România, fără ca aceştia să îndeplinească condițiile legale de intrare”, precizează Corina Moraru, purtătorul de cuvânt al STPF Mehedinți.

Imediat, agentul de poliţie de frontieră a anunţat ofițerii Serviciului Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Mehedinţi,  au prins în flagrant pe cetățeanul albanez în timp ce oferea bani polițistului. În urma sesizării, s-a întocmit dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, pentru săvârşirea infracţiuni de dare de mită.

 

 

Articolul precedentPrimăria Severin pregătește adăpostul pentru persoanele fără locuință
Articolul următorConsiliul Județean al Elevilor Mehedinți are un nou președinte