Acţiune privind prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale în zona de competenţă, desfășurată la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II, judeţul Mehedinţi.

„În localitatea Burila Mare, de la malul Dunării, pe direcţia km. flv. 892, a fost descoperit un grup format din opt cetăţeni străini. Imediat, persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului pentru verificări, unde li s-a făcut triajul epidemiologic”, anunță forțele de ordine.

Cei în cauză sunt cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 16 şi 35 de ani.

În cadrul cercetărilor, cetăţenii străini au declarat că au trecut frontiera din Serbia, cu o ambarcaţiune cu motor, condusă de doi cetăţeni afgani, care s-au întors pe teritoriul sârb.

Poliţiştii de frontieră au extins verificările, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin, pentru depistarea tuturor persoanelor implicate şi pentru a stabili întreaga arie infracţională.

Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecerea ilegală a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentBăsescu și Macovei, părinții statului paralel. Dezvăluiri EXPLOZIVE ale fostului ministru de interne Doru-Viorel Ursu
Articolul următorSub 500 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-COV-2