Zeci de persoane notorii au fost șantajate și extorcate de sume exorbitante în numele lui Cristian Rizea. Cine a inventat și coordonat schema? Dezvăluiri fabuloase pe realitateadinmoldova.md.

Planul de șantaj și extorcare de bani a oamenilor de afaceri, procurorilor și polițiștilor în numele liderului Partidului Politic “Moldova, Rizea și Poporul” a fost elaborat și coordonat de Diana Cupeț, soția lui Igor Cupeț, scrie realitateadinmoldova.md.

Diana Cupeț, fosta Diana Plăcintă, a realizat imediat că există oportunitatea de a câștiga ușor milioane din lupta lui Cristian Rizea împotriva politicienilor și demnitarii corupți, și a profitat de încrederea acestuia față de soțul ei, de care îl lega o prietenie de mai mulți ani.

„Femeia asta conducea toată excrocheria, de asta îl însoțea pe Igor Cupeț la toate întâlnirile cu oamenii de afaceri pe care îi șantaja și extorca. Apoi l-au implicat pe Vitalie Perciun și falsul agent CIA Arsen Kevarkoff. Diana și Igor Cupeț au fost împreună trei ani, și nu se gândeau să se căsătorească. Și cum le-au venit banii de pe spatele lui Rizea, au făcut imediat nunta”, a relatat Cristian Rizea.

Rizea: Diana Cupeț va ajunge în Penitenciarul 13

Diana Cupeț va răspunde însă în fața legii pentru infracțiunea săvârșită, a atenționat Cristian Rizea. 

„Vitalie Perciun, pe care soții Cupeț l-au atras în această schemă, va vorbi, pentru că nu mai rezistă mult la pușcărie. Iar pe Diana o așteaptă zile grele. Pentru ea a fost deja pregătită o celulă în blocul de femei de la Penitenciarul 13”, a dezvăluit Cristian Rizea. 

Rizea: Perciun a comandat atacul cu cocktailuri Molotov

Investigând acțiunile celor doi, liderul Partidului Politic „Moldova, Rizea și Poporul” Cristian Rizea a mai descoperit că atacul cu cocktailuri Molotov asupra locuinței sale a fost organizat de Vitalie Perciun, scrie realitateadinmoldova.md.

El i-a comunicat însă atunci, invocând surse sigure din interiorul structurilor de forță, că atentatul a fost comandat de Vladimir Tataroi-Mardari, pentru a provoca un conflict între cei doi. Aceasta a constituit un pretext bun pentru a-l șantaja și pe interlop. Ca urmare a plângerilor depuse de persoanele extorcate de bani, Vitalie Perciun a fost arestat.

Articolul precedentSchema de ajutor de stat în valoare de 606 milioane EUR pentru sprijinirea activității economice în zonele rurale și urbane mici, aprobată de CE
Articolul următorLegile Puterii | Adevărul iese la iveală: Ce a decis Ion Iliescu la Mineriadă