Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vreme rea în aproape toată țara. Avertizarea este valabilă până miercuri seara, la ora 23.00. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă însemnate.

În intervalul menționat, în Moldova, în cea mai mare parte a Transilvaniei, nordul Munteniei și al Olteniei vor fi perioade cu averse și cu caracter torențial, descărcări electrice și izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 25…30 l/mp și pe alocuri de peste 40…50 l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Până joi seara este în vigoare și o informare meteo de vreme rea. Va ploua în cea mai mare parte a țării. Vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice și pe alocuri de intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 15…25 l/mp și pe alocuri de peste 40 l/mp.

 

Articolul precedentCând se plătesc, de fapt, pensiile pe luna iunie?
Articolul următorAnca Alexandrescu anunță Armaghedonul pentru Florian Coldea. Va urma un val de denunțuri împotriva caracatiței „generalului negru”