Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (A.N.S.V.S.A.) a lansat ”Comandamentul Sezon Estival 2021”,

În perioada 17 iulie – 30 august vor acționa echipe de control alcătuite din inspectori din cadrul Serviciului de Control Oficial Siguranţa Alimentelor, Circumscripții Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Oficiale şi inspectori delegaţi de la DSVSA judeţene, în serii de câte două săptămâni.

    Echipele de control vor acționa în: Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – Vama Veche.

     Controalele  vor fi realizate în unități de vânzare cu amănuntul înregistrate sanitar veterinar și pentru siguranță alimentelor din categoria: tabere școlare, restaurante, pizzerii, cantine, fast-fooduri, laboratoare de cofetărie, cofetării, patiserii, pensiuni turistice, unitati tip catering, puncte gastronomice locale, etc.

Obiectivele acestor controale vizează atât respectarea condiţiilor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind producerea, prelucrarea, depozitarea, transportul şi comercializarea produselor alimentare, dar și a măsurilor care se aplică pe durata prelungirii stării de alertă, pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID-19, în corelare cu relaxarea măsurilor aplicate operatorilor economici din domeniu.

     

 

  

Articolul precedentRevin ploile. Ce județe se află sub incidența codului galben
Articolul următorMiron Mitrea: „Cîțu își folosește funcția ca să dea bani primarilor liberali în schimbul voturilor. Este ilegal!”