CONCERT DE CAMERĂ, LA CETATE

Eveniment cultural de excepție în Cetatea Medievală a Severinului, joi seara! Se deschide seria concertelor de camera sub egida „Muzica în Cetatea Medievală”. Direcția de Patrimoniu Istoric și Turism Cultural invită severinenii iubitori de muzică cultă la un concert al Orchestrei MOZARTINNO a Liceului de Artă I. Șt. Paulian.

Așa cum ne-a obișnuit deja, Direcția de Patrimoniu Istoric și Turism Cultural din subordinea Primăriei Severin, continuă seria concertelor desfășurate sub egida „Muzica în Cetatea Medievală”. Primul eveniment din această nouă serie se va desfășura joi, 24 octombrie 2019, de la ora 18:00, la Pavilionul din incinta Cetății Medievale. Severinenii pot asculta câteva piese de excepție ale Orchestrei MOZARTINNO, a Liceului de Artă Ion Ștefan Paulian, din municipiu. Sub bagheta dirijorului Stelian Alin Pătruțescu, vor evolua instrumentiști de mare talent, precum și soprana Bianca Peța.

Concertele organizate în interiorul Cetății Medievale au reușit să cucerească publicul severinean în ultimii ani, fie că vorbim de muzică clasică, muzică ușoară sau rock.

Articolul precedentVICELIDERUL SENATORILOR PSD: „NU VOTĂM GUVERNUL ORBAN! LE UREZ SUCCES!” (video)
Articolul următorProiectil de artilerie descoperit în localitatea mehedințeană Gvardenița. Recomandările pompierilor militari pentru cei care găsesc muniție