La inițiativa consilierului local liberal Alin Budulan, viceprimarul Daniel Cîrjan a propus organizarea în municipiul Drobeta Turnu Severin a unui eveniment de muzică electronică, denumit „Citadela”. Evenimentul va avea loc în perioada 20-21 iulie, timp de 24 de ore, în incinta Cetății Medievale a Severinului.

Muzica va fi asigurată de unii dintre cei mai cunoscuți DJ din România. Modelul de succes este Festivalul Untold din Cluj-Napoca, care atrage zeci de mii de turiști din țară, dar mai ales din străinătate, fiind unul dintre cele mai reușite evenimente de acest gen din Europa.

„În primul rând, acest eveniment va beneficia de o promovare în toată zona Olteniei, inclusiv în Ardeal, scopul principal fiind acela de a atrage către Drobeta Turnu Severin turiști care participă de obicei în toată țara la acest gen de evenimente. Avem de asemenea în vedere și realizarea unor evenimente care să atragă tinerii din municipiul nostru, tineri care merită din partea municipalității, măcar o dată pe an, să aibă parte de acest gen muzical foarte popular în rândul lor. Fiind prima ediție, cu atât mai mare este provocarea, dar eu cred cu tărie că va fi un eveniment reușit care va deveni pe viitor un magnet pentru turiștii din ce în ce mai mulți care participă în toată țara la Festivalurile de muzică electronică”, spune viceprimarul Daniel Cîrjan.

Articolul precedentO lebădă salvată de polițiștii de frontieră la Porțile de Fier II
Articolul următorTrei firme cu capital străin înmatriculate în Mehedinți