Au demarat lucrările de asfaltare a străzii Antenelor din municipiul Drobeta Turnu Severin, unul dintre proiectele inițiate de consilierii locali liberali încă de anul trecut, anunță viceprimarul Daniel Cîrjan.

Lungimea totală a străzii care se va asfalta este de 478 metri, lățimea prevăzută în proiect fiind de 7 metri, câte 3,5 metri pe fiecare bandă de mers, iar finanțarea va fi din bugetul local.

”Strada Antenelor va fi calea de acces către spitalul privat de boli paleative și centru de recuperare care s-a construit în zonă, investiție privată în sistemul de sănătate extrem de importantă pentru municipiul nostru”, spune viceprimarul Daniel Cîrjan.

După asfaltarea propriu zisă, această stradă va avea toate utilitățile necesare, canalizare, aducțiune cu apă și gaze naturale, iluminat și electricitate.

Articolul precedentMarcel Vela: Se renunță la declarații pe propria răspundere doar dacă virusul se va afla pe un trend DESCENDENT
Articolul următorSecția Împrumut Crihala a Bibliotecii Județene “ I.G. Bibicescu” își va primii cititorii într-un spațiu modernizat