COPIII DE NOTA 10 AI MEHEDINȚIULUI, PREMIAȚI CU BANI, FLORI ȘI BOMBOANE

Recunoștință și respect pentru excelența la învățătură! Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți a premiat astăzi elevii de nota 10 de la Evaluarea Națională. Două eleve ale Colegiului Național „Gheorghe Țițeica” și o elevă a Colegiului Național TRAIAN au primit diplome, flori, bomboane și câte un premiu de 1.000 de lei.

Evaluarea Națională din acest an a adus în județul Mehedinți trei medii de 10. Este vorba de trei eleve care au intrat la liceele preferate cu notă maximă și ale căror eforturi nu puteau rămâne nerăsplătite. Recunoașterea excelenței a venit din partea Ministerului Educației Naționale, prin Inspectoratul Școlar Județean. Este vorba de câte un premiu de 1.000 de lei, însoțit de buchete mari de flori, bomboane și diplome de excelență.

Emoții

Fericitele beneficiare ale premiilor sunt două eleve de la Colegiul Național „Gheorghe Țițeica” și o elevă de la Colegiul Național „Traian”. Emoțiile au fost împărțite deopotrivă cu părinții, dar și cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, prezent la festivitate. Printre excelențele premiate astăzi se află și fiica senatorului mehedințean Liviu Mazilu.

Stăpânite de emoții, cele trei fete intrate la liceu cu medie maximă au recunoscut că reușita se datorează muncii susținute și că această zi va rămâne pentru ele una de neuitat.

OANA MAZILU, elevă Colegiul Național TRAIAN: „Mă simt foarte onorată, este un moment care în viața mea chiar are un loc special și care mă marchează în mod pozitiv”.

RUXANDRA IACOB, elevă Colegiul Național „Gheorghe Țițeica”: „Un elev de nota 10 înseamnă mai mult decât muncă, înseamnă dedicație. Succesul nostru se datorează atât profesorilor, cât și nouă și părinților noștri. Este o onoare să mă aflu astăzi aici”.

MARIA ȘALĂU, elevă Colegiul Național „Gheorghe Țițeica”: „Mă simt onorată că am fost invitată și premiată și sper să continui la fel pe toată perioada liceului”.

Pentru cele trei fete anii de liceu au început cum nu se poate mai frumos, iar meritele lor au fost recunoscute și răsplătite. Urmează ca excelența lor să completeze și să adauge plus valoare celor două colegii naționale de prestigiu, în numele cărora cu siguranță vor mai trăi astfel de clipe ale recunoașterii performanțelor.

Articolul precedentCercetat pentru violare de domiciliu și amenințare
Articolul următorFOCAR DE PESTĂ PORCINĂ AFRICANĂ ÎNTR-O EXPLOATAȚIE ILEGALĂ DEȚINUTĂ DE VICEPRIMARUL COMUNEI GÂRLA MARE, PORCAR DE OCAZIE