Cozmin Gușă, care conduce Federaţia Română de Judo din 2017, a fost reales, miercuri, în funcţia de preşedinte, pentru un nou mandat de patru ani, în cadrul Adunării Generale Ordinare şi de Alegeri. Preşedintele în exerciţiu a fost votat de 118 dintre membrii afiliaţi.

Cozmin Gușă a câștigat, miercuri, alegerile pentru președinția Federației Române de Judo. Cozmin Gușă a obținut 118 din cele 190 de voturi și rămâne, astfel, în fruntea Federației Române de Judo.

Preşedintele în exerciţiu a fost votat de 118 dintre membrii afiliaţi, în timp ce contracandidatul său, George Teşeleanu, a primit 70 de voturi. Cel de-al treilea candidat înscris în cursa prezidenţială, Marian Paul Augustin, s-a retras înaintea votului în favoarea lui Cozmin Guşă.

„Nu pot spune că am avut emoţii, dar scorul a fost mai strâns decât mă aşteptam. Sper să facem mai multe decât la primul mandat”, a declarat Cozmin Guşă, pentru agerpres.

La Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri de la Poiana Braşov, care a durat peste 7 ore, au participat 189 din totalul de 193 membri afiliaţi ai Federaţiei Române de Judo, iar numărul de voturi valide a fost de 188.

La primul mandat de președinte, în 2017, Cozmin Gușă (50 de ani) a fost ales cu 121 de voturi, în timp ce Nicolae Trașcă, pe atunci contracandidatul său, a primit doar 21 de voturi.

 
Articolul precedentTemperaturile continuă să crească
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 165. Nimic nu-i mai ține pe români în casă când vine vorba de distracție!