„Cu drag, despre România!” –  cu Alexandra Păcuraru și Laurențiu Botin, pe 29 septembrie, de la ora 20:00, la Realitatea PLUS.

Avem o țară minunată. Știm și simțim asta. Dar unii îi spun în zeflemea, Românica sau o scriu cu mai mulți de R și o pronunță sforăitor. Dar ce vină are ea, că lucrurile nu merg întotdeauna bine? 

Avem o istorie glorioasă, pământul este încărcat de sângele a milioane de români care au aparat-o. Dar ce vină au ei, că uneori ne-au cotropit dușmanii sau ne-am ales greșit conducătorii?

Realitatea Plus vrea să vorbim Cu drag, despre România! Fără să o certăm, fără să ne enervăm. Să o arătăm cât e de frumoasă, cum crește și cum o ocrotim. Suntem singurii care facem acest lucru. Și nu vom renunta!

Fără încrâncenare, cu gândul mereu la ai noștri, de aici și de departe, Cu drag, despre România! În fiecare joi, la ora 20, cu Alexandra Păcuraru și Laurențiu Botin!

În această joi, ești invitat să iubești Dâmbovița, o bucată din minunea numită România.

Articolul precedentPlata facturilor la energie se va face raportat la consumul real – Noi modificări, în Senat
Articolul următorNOI IMAGINI ȘOCANTE cu atacul lui Reghecampf: Anamaria Prodan, sub „ploaia” de pumni și palme. MOMENTUL EXACT în care antrenorul și-a ieșit din minți