Luni dimineața, pe arterele rutiere principale, autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 București-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală a DN4 (loc. Popești Leordeni), dar și pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

Din cauza unor lucrări de construcție a podului peste pârâul Azuga, pe DN1 Ploiești-Brașov, la kilometrul 135+332 de metri, loc. Azuga, județul Prahova, a fost instituită restricție de circulație pentru vehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Traficul este deviat pentru această categorie de vehicule  pe DN 1A Ploiești-Cheia-Săcele/Ploiești-Târgoviște. Lucrările sunt preconizate a se desfășura până la data de 15 decembrire 2021. 

În perioada 5 – 27 mai 2021, se desfășoară lucrări de reparații a părții carosabile pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 64+700 de metri (localitatea Lehliu Gară, jud.Călărași) – 71+500 de metri (Dor Mărunt, jud. Călărași). Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe sensul către Capitală, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se se circulă pe câte o bandă în ambele direcții.

De asemenea, pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri. (InfoTrafic)

Articolul precedentIoan Talpeș, dezvăluiri explozive: Cum comanda UE premieri în România. Jocuri de culise la nivel înalt – de ce NU a ajuns Ponta președinte
Articolul următorCâți elevi se reîntorc astăzi în școli