Vreme mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă, la început de februarie, după care aceasta se va răci, mai ales în nord-estul țării.

După temperaturi peste cele normale pentru această perioadă a anului, în toată țara, dar în special în centru și sud-vest, în cea de-a doua săptămână a lunii februarie, conform ANM, va fi mai frig decât ar trebui să fie pentru această perioadă, în nord-estul țării.

În restul României, temperaturile vor rămâne obișnuite.

Cantitățile de precipitații vor fi și ele normale perioadei, în cea mai mare parte a țării, excepție făcând zonele sud- vestice.

În cea de-a treia săptămână a lunii februarie, conform meteorologilor de la ANM, se anunță temperaturi medii mai scăzute în toată țara,  în special în nord-est, iar precipitațiile nu vor depăși media înregistrată în anii trecuți.

În ultima săptămână a lunii februarie, 22 februarie – 1 martie temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă a anului, în toată țara.

La munte media temperaturilor maxime va fi de 5 sau 6 grade Celsius în prima săptămână a lunii februarie. Însă, această medie a valorilor termice va scădea ulterior. În ultimele zile din cea de-a doua săptămână a lunii acestea vor coborî chiar până la -6 sau -3 grade Celsius. De cealaltă parte, media temperaturilor minime se va menține sub zero grade Celsius.

Articolul precedentLocomotiva unui tren a fost cuprinsă de flăcări, pe raza localității Domașnea
Articolul următorREGULILE de redeschidere a școlilor și grădinițelor în România din 8 februarie. Miniștrii Educației și Sănătății au semnat Ordinul comun