Ploi în țara noastră la început de săptămână. La munte vor fi precipitaţii mixte, iar la altitudini de peste 1.700 m va ninge.

În zonele de sud și sud-est vremea va fi închisă, cu ploi pe arii extinse mai ales în a doua parte a zilei și în timpul nopții. Sunt posibile precipitații moderate cantitativ, de până la 25 l/mp. În restul țării, cerul va fi temporar noros şi local va ploua slab. La munte vor fi precipitaţii mixte, iar la altitudini de peste 1.700 m va ninge. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari mai ales în a doua parte a zilei, în sud-estul țării şi în zona montană înaltă. În Carpaţii Meridionali şi în cei de Curbură, vremea va fi în general închisă şi, pe arii extinse în special în a doua parte a zilei şi noaptea, vor fi ploi şi lapoviţă. La peste 1.700 m va ninge.

În restul masivelor, cerul va fi temporar noros şi local se vor semnala precipitaţii slabe mixte. Temperaturile maxime vor continua să fie mai scăzute decât cele normale pentru a doua jumătate a lunii aprilie și vor fi cuprinse între 10 şi 16 grade. Minimele se vor încadra între 2 şi 9 grade Celsius.

 

În București, vremea va fi predominant închisă. Va ploua începând din doua parte a zilei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 12 grade Celsius, iar cea minima va fi de 7…8 grade Celsius, potrivit ANM.

Articolul precedentCe preconizează Miron Mitrea că se va întâmpla luni, la ședința Coaliției de Guvernare: „Nu e nimic care să-i mai țină împreună” – Când ar putea să se rupă Guvernul
Articolul următorRealitatea de lângă tine. Floarea Chircu – bătrânețe fără lumină și apă