DE ACASĂ, DE LA SEVERIN, ECATERINA ANDRONESCU ÎI TRAGE O SCATOALCĂ LUI DRAGNEA: „NU E GUVERNUL UNUI SINGUR OM!”

Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, a fost prezentă la festivitatea de premiere a câștigătorilor Olimpiadei Naționale de Istorie, desfășurată la Severin, care și-a încheiat astăzi lucrările. Întrebată ce părere are despre controversata restructurare a Guvernului, susținută de Liviu Dragnea, Andronescu i-a tras acestuia, indirect, o scatoalcă: Nu este Guvernul unui singur om sau unui singur partid, e Guvernul țării!” Vedeți, în materialul VIDEO declarațiile ministrului PSD!

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, ministru al Educației Naționale, pare să îi ia partea premierului Viorica Dăncilă în bătălia internă din PSD. Ea s-a poziționat împotriva lui Liviu Dragnea, în ceea ce privește controversata idee de restructurare a Guvernului. Întrebată ce părere are despre asta, Andronescu a răspuns: „Eu cred că un Guvern trebuie să funcționeze. Pe orice cale, dar el trebuie să fie functional! Pentru că nu este Guvernul unei persoane, nu este Guvernul  unui partid, este Guvernul acestei țări și el trebuie să funcționeze! Și cu asta am spus absolut tot!”

Pe de altă parte, despre scoaterea informaticii de la examenul de la Bacalaureat, Andronescu a explicat că aceasta nu era o decizie și nici nu poate fi vorba de un asemenea gest.

Articolul precedentCâte divorțuri, câte căsătorii au loc în Mehedinți
Articolul următorSlujba de Înviere la Catedrală are loc de la ora 23,30