Judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea au intrat începând de astăzi, ora 6.00, sub incidenţa codului galben de intensificări ale vântului.

Astăzi, la ora 14 00, la nivelul acestor judeţe din aria operaţională Distribuţie Oltenia, erau înregistrate deficienţe în alimentarea cu energie electrică care afectau parţial mai multe localități.

Judeţul Argeş – localitățile Bârla și Hârseşti;
Județul Dolj – localitățile Argetoaia, Salcia, Braloștița, sat Valea lui Pătru (comuna Scăiești), Dănciulești;
Judeţul Gorj – localitățile Crețești (Târgu Cărbunești), sat Spahii (comună Turburea), Valea Viei (Turceni);
Județul Mehedinți – localitățile Șovarna, Bala;
Județul Olt – localitățile Bobicești, Mihăești, Drăghiceni, Pleșoiu.

La nivelul județelor Teleorman și Vâlcea, sunt înregistrate doar deranjamente individuale.

80 de echipe operative ale Distribuţie Oltenia şi ale prestatorilor externi se află în teren în vederea remedierii tuturor deficienţelor în alimentarea cu energie electrică.

Persoanele aflate în izolare, respectiv carantină, sunt rugate să precizeze acest lucru la înregistrarea unor deranjamente electrice întrucât aceste situaţii speciale presupun măsuri suplimentare de protecţie pentru electricienii Distribuţie Oltenia care remediază deficienţele electrice precum şi colaborarea cu autorităţile publice competente (ISU/ DSP).

Semnalarea tuturor defecţiunilor în reteaua de distribuţie a energiei electrice din aria de operativitate Distribuţie Oltenia se poate face apelând numerele de telefon disponibile NON STOP pentru preluarea acestora:

0800 500 000 –  număr de telefon gratuit în orice reţea;
0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în reţeaua naţională.

Articolul precedentAdolescenții și copiii, imunizați ÎN MASĂ împotriva Covid – MARATON de vaccinare la nivel național, de 1 iunie
Articolul următorCOD PORTOCALIU de inundații pe râuri din 10 județe și COD GALBEN în 15 județe!