Deputatul PNL de Mehedinți, Virgil Popescu, critică dur  numirea pe care a făcut-o astăzi  Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți și, tototdată, președinte PSD Mehedinți, la conducerea Spitalului Județean Mehedinți.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, l-a numit astăzi la conducerea Spitalului Județean Mehedinți, pe șeful său de cabinet, Ionuț Anghel Șerban. Mandatul medicului Victor Maliborschi expira mâine, 9 octombrie.

Parlamentarul liberal, Virgil Popescu, consideră că prin numirea șefului său de cabinet la conducerea celui mai mare spital din Mehedinți, Aladin Georgescu transformă această instituție într-o „pușculiță” pentru partid. Practic, Ionuț Anghel Șerban vine să completeze formula de conducere formată exclusiv din oameni de partid și apropiați ai președintelului PSD Mehedinți:

„Președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu a uitat că trebuie să facă administrație publică și s-a apucat, în forță, de acțiunea ”PILE, CUNOȘTINȚE, RELAȚII” la Spitalul Județean Mehedinți!

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, l-a numit astăzi la conducerea Spitalului Județean Mehedinți, pe șeful său de cabinet, Anghel Șerban. Și nu este prima numire de acest gen, pe care o face liderul social democrat.

Practic, Aladin Georgescu își trece Spitalul Județean Mehedinți pe partid, pe PSD! În cazul în care ați uitat directorul medical este Delia Mazilu, soția senatorului PSD Liviu Mazilu, director administrativ este Ioan Mihart, angajat tot la cabinetul dumneavoastră, iar director economic este fiica unui consilier județean PSD”, a scris pe contul său de Facebook, președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu.

Deputatul liberal îi solicită explicații publice președintelui Consiliului Județean Mehedinți pentru această numire politică:

„Domnule Aladin Georgescu ați fost ales președinte al Consiliului Județean Mehedinți să reprezentați interesele mehedințenilor, nu să lucrați pentru propriile interese, pentru rude sau apropiați! Vă solicit să ieșiți cu o poziție publică, cât mai repede, pentru a clarifica această acțiune de ”capturare” a unei instituții, care este finanțată din bani publici! Spitalul Județean Mehedinți nu este pușculița din care să vă plătiți ”datoriile”!”

 

 

Articolul precedentDEFICIENȚE GRAVE ÎN GRĂDINIȚELE DIN MEHEDINȚI
Articolul următorArestări în rândul rețelei de traficanți de droguri de la Eșelnița