Deputatul PNL de Mehedinți, Virgil Popescu, spune că cea mai bună soluție pentru încălzirea municipiului Drobeta Turnu Severin ar fi o nouă centrală de producere a energiei electrice și termice în cogenerare.

„Pentru iarna 2019 – 2020 nu se poate face, ca să fim practici. Dar dacă toți cei care sunt factori de decizie se mobilizează pentru iarna 2020 – 2021 Severinul ar putea avea centrala. Astăzi ministrul Energiei Anton Anton a fost la Comisia de Industrii și Servicii și i-am ridicat această problemă. Avem motive de optimism. Nu mă voi opri aici. Voi face în continuare toate demersurile, legale și în limita atribuțiilor ce îmi revin, ca Severinul să aibă o nouă centrală de producere a energiei electrice și termice în cogenerare, ca să nu mai avem probleme cu încălzirea”, declară parlamentarul mehedințean.

Pentru moment una dintre cele mai presante probleme o reprezintă încălzirea orașului. Până acum s-au tot găsit soluții de avarie, dar pe viitor este nevoie de o soluție fiabilă și pe termen lung.

Articolul precedentMUZEUL PORȚILE DE FIER, EXEMPLU DE BUNE PRACTICI PENTRU VALORIFICAREA PATRIMONIULUI CULTURAL
Articolul următor„Salonul de primăvară” se deschide vineri, la Palatul Culturii „Teodor Costescu”