DIN MEHEDINȚI, ALDE SCOATE COLȚII LA GUVERNUL ORBAN (video)

Din teritoriu, ALDE deja mârâie la Guvern! Liderul ALDE Mehedinți, fostul deputat Viorel Palașcă, avertizează dur Guvernul Ludovic Orban „să nu uite că are doar 20 la sută în Parlament”. „Festivismul și propaganda erau justificate dacă PNL venea la guvernare în urma unor alegeri!”. (declarația completă, VIDEO sus!)

În cadrul unei conferințe de presă, președintele ALDE Mehedinți, Viorel Palașcă, a atacat dur guvernul liberal condus de Ludovic Orban. Declarațiile fostului deputat PNL și ALDE au fost exprimate ca fiind „o opinie personală” și au scos la iveală o iritare față de miniștrii liberali instalați în aceste zile pe portofolii.

Pe de altă parte, liderul ALDE Mehedinți îi avertizează pe liberali să nu uite ce procent reprezentativ au în Parlament: „Nu trebuie să uite nimeni, nu trebuie să uite nici ei, oricum noi nu uităm acest lucru, că de fapt au 20 la sută în Parlament, au obținut un mandat de guvernare datorită unei conjuncturi politice!”

Iată declarația completă a președintelui ALDE Mehedinți, Viorel Palașcă:

„Noi așteptăm de la ei lucruri concrete, sperăm să termine cât mai repede cu acest festivism al instalărilor și, ca un punct de vedere personal, cred că acest festivism pe care îl afișează de două – trei zile încoace, cu deplasări la ministere, cu discursuri și cu tot arsenalul acesta al propagandei politice ar fi fost poate justificat dacă PNL ar fi venit la guvernare în urma unor alegeri. Nu trebuie să uite nimeni, nu trebuie să uite nici ei, oricum noi nu uităm acest lucru, că de fapt au 20 la sută în Parlament, au obținut un mandat de guvernare datorită unei conjuncturi politice și în primul rând trebuie să facă treabă pentru acestă țară! Credem că elementul politic trebuie lăsat puțin deoparte, pentru că România așteaptă lucruri concrete!”

Articolul precedentCe planuri are noul ministru mehedințean al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri
Articolul următorSpitalul din Orșova are un ecocardiograf doppler color 4D ultraperformant