Doi bărbați din municipiul Drobeta Turnu Severin au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ei sunt cercetați pentru furt calificat, după ce la sfârșitul lunii ianurie au sustras mai multe bunuri din societăți comerciale și locuințe.

 

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80 la sută.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale de la Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin au fost sesizați în ziua de 1 februarie 2020 de un bărbat de 53 de ani, din municipiu, administrator al unei societăți comerciale, cu privire la faptul că pe parcursul nopții, au fost sustrase mai multe bunuri din unitate.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă a poliției care în urma investigațiilor efectuate a identificat doi barbate, de 25 de ani, respectiv 52 de ani, ambii din Drobeta Turnu Severin, bănuiți că în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie a.c. au pătruns în incinta societății, de unde a sustras bunuri și obiecte, în valoare de 6.000 de lei.

De asemenea, din probatoriul administrat, oamenii legii au stabilit că bărbatul de 25 de ani, este bănuit de comiterea altor două furturi, atât dintr-o societate comercială din municipiu, cât și dintr-o locuință de pe raza localității Bălăcița, fapte comise în luna ianuarie a.c.

Prejudiciul total de 10.000 lei a fost recuperat în proporție de 80 la sută și a fost restituit părților vătămate.

În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cei doi bărbați fiind reţinuți pe baza de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar la data de 2 februarie a.c., aceștia au fost prezentați Judecătoriei Drobeta Turnu Severin cu propunerea de arestare preventivă, propunere ce a fost însuşită de instanţa de judecată, care a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru 30 zile.

                                          

                                   

 

Articolul precedentMașină în flăcări pe DN56 A, în localitatea Salcia
Articolul următorDeputatul PNL Virgil Popescu și-a prezentat raportul de activitate