Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta”al judeţului Mehedinţi a fost alertat vineri, 17 mai a.c., să intervină pentru stingerea a două incendii izbucnite la case de locuit în municipiul Drobeta Turnu Severin.

Pompierii din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, dintre care una destinată intervenţiei la înălţime, pentru localizarea şi lichidarea celor două incendii, care s-au manifestat atât la acoperişul unei  case de locuit de pe str. Dr. Saidac, cât şi în interiorul unei case situate pe str. Prelungirea Carpaţi.

„Datorită intervenţiei prompte a pompierilor mehedinţeni, pagubele generate ca urmare a producerii celor două incendii nu au fost semnificative”, a precizat Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt .

Pe timpul desfăşurării intervenţiei pentru stingerea unuia dintre incendii, o persoană a suferit un atac de panică, primind asistenţă medicală de urgenţă.

Cauzele probabile de izbucnire ale celor două incendii au fost determinate de efectul termic produs atât de un cablu electric defect, cât şi de o ţigară aruncată la întâmplare.

Articolul precedentUn Audi căutat de autoritățile din Marea Britanie, confiscat de poliţiştii de frontieră
Articolul următorPeste 30 de persoane dispărute de la domiciliu identificate de poliție