Drum închis din cauza zăpezii abundente și a viscolului. A fost închis DN 67C, între localitățile Novaci și Rânca, județul Gorj, pe tronsonul kilometric 16-32. Pe timpul nopții s -a acționat cu utilaje de deszăpezire. 

Ca urmare a prăbușirii versantului, circulația rutieră rămâne închisă din data de 18.01.2023 pe DN 57 Orșova – Moldova Nouă, la kilometrul 65+200 metri, în zona localității Cozla, județul Caraș-Severin. Traficul se desfășoară deviat, pe ruta: Orșova – DN 6 – DN 57B – Oravița – DN 57 – Moldova Nouă.

Începând cu data de 1 februarie s-a închis circulația pentru o perioada de 30 de zile și pe Autostrada A10, pe sensul Sebeș către Turda, între kilometrii 15+700 metri – 16+800 metri, cu devierea traficului prin breteaua 3 de la nodul rutier Alba Iulia Nord și revenirea pe autostrada pe breteaua 4 la km 16+800. Restricția este impusă pentru efectuarea lucrărilor de forare orizontală cu introducerea unor țevi pentru drenarea și colectarea apelor subterane din zonă.

Și tot de ieri a fost restricționată circulația pe o cale pe DN 2A Lumina – Constanța, la kilometrul 196, pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a Podului Ovidiu. Traficul se va desfășura pe cealaltă cale, în ambele direcții, pe câte o bandă pe sens, restricțiile fiind menținute până la finalul lunii mai 2023.

În această dimineață, în special în zonele de munte, sunt precipitații sub formă de ninsoare, unde se și acționează cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant.

P arterele rutiere principale, autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești – Brașov, traficul se desfășoară în condiții normale, pe un carosabil în general uscat, cu vizibilitate bună și fără precipitații.

În intervalul orar 08.00 – 16.00, în funcție de condițiile meteorologice, se vor efectua lucrări de toaletare a vegetației din apropierea carosabilului, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 203+600 metri – 204+300 metri, în extravilanul localității Brezoi, județul Vâlcea. Circulația  rutieră se va închide/deschide în reprize de câte 20 minute.

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorROMÂNIA SUVERANĂ | Europa se află la răscruce, în cel mai dificil moment de după al Doilea Război Mondial