În această dimineață, pe DN 67C Novaci-Rânca, județul Gorj, sunt semnalate pe alocuri depuneri de polei. Se acționează cu utilaje care împrăștie material antiderapant.

Pe arterele rutiere din județul Constanța se circulă în condiții de ploaie ușoară, carosabilul fiind umed, nealunecos, iar vizibilitatea bună.

Centrul InfoTrafic anunță că pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 193-212, precum și pe A4 Ovidiu-Agigea, sunt precipitații sub formă de ploaie slabă.

Pe A1 București-Pitești și A3 București-Ploiești, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, fără precipitații sau ceață, cu valori de trafic normale. 

Circulația rutieră rămâne oprită pe DN 57 Orșova-Moldova Nouă, la kilometrul 65+200 metri, în zona localității Cozla, județul Caraș-Severin, pentru îndepărtarea pietrelor de mari dimensiuni, căzute de pe versant.

Traficul se desfășoară deviat pe ruta Orșova – DN 6 – DN 57B – Oravița – DN 57 – Moldova Nouă.

Iar pe DN 7 Râmnicu Vâlcea- Sibiu, între localitățile Lazaret și Boița, județul Sibiu, tronsonul kilometric 246+700 – 246+900 de metri, circulația a fost restricționată pe o bandă, în urma unei surpări apărute în zona taluzului.

Traficul este dirijat prin semafor pe timpul nopții, iar pe timpul zilei prin piloți.

Articolul precedentDemers fără precendent al unui jurnalist. Anca Alexandrescu se duce la Parchetul General cu actele privatizării Petrom și cu raportul Curții de Conturi
Articolul următorPrivatizarea Petrom. Noi dezvăluiri. OMV NU a venit în România în 2004, ci în 2002