Astăzi, până la ora 18:00, traficul rutier este închis pe breteaua de intrare pe Autostrada A1, la kilometrul 238, calea Sibiu – Deva, urcare din DN 1, în zona localității Șelimbăr, județul Sibiu. Circulația este deviată pe DN 1, la sensul giratoriu cu DJ 106D, de unde este dirijată către breteaua de acces pentru Autostrada A1, calea 1.

Circulația rutieră rămâne restricționată, din cauza căderilor de pietre de pe versanți, pe DN 7CC – Centura Călimănești, km. 3+150 de metri, Călimănești, jud. Vâlcea. Traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, cu ajutorul semafoarelor și semnalizat cu balize și indicatoare, anunță centrul InfoTrafic

De asemenea, se menține restricția de circulație și pe DN 67C (Transalpina), la kilometrul 105+200 de metri, loc. Tău Bistra, județul Alba, unde traficul se desfășoară alternativ, pe un fir, tot ca urmare a căderilor de pietre de pe versanți, fiind restricționată banda de mers de lângă versant, care este semnalizată corespunzător.

Totodată, traficul este restricționat pe DN 1, tronson kilometric 88+870 – 99+400 de metri, localitatea Bănești, județul Prahova, pentru executarea lucrărilor de reabilitare la podul peste râul Doftana. Circulația se desfășoară alternativ pe sensul Brașov – Ploiești, respectiv banda 1 pentru urcare, iar banda 2 pentru coborâre.

Pe Autostrada A2 București-Constanța sunt impuse restricții de circulație la kilometrul 103+338 metri, în zona localității Drajna, județul Călărași, traficul fiind oprit pe ambele sensuri pe prima bandă și pe cea de urgență, cu deviere pe cea de-a doua bandă.

Articolul precedentAnca Alexandrescu: „CNA a decis suspendarea emisiei Realitatea PLUS pentru 10 minute din cauza plângerilor făcute de Grindeanu și Burduja” – Mobilizare uriașă pentru LIBERTATEA PRESEI
Articolul următorVreme rece astăzi. Unde vor apărea precipitații