Astăzi, în funcție de condițiile meteorologice, se vor desfășura lucrări pe mai multe drumuri naționale de pe raza județului Vâlcea. Circulația este restricționată în mai multe zone.   

– DN 7, între kilometrii 207 – 214, în extravilanul localității Brezoi, se execută lucrări de frezare, traficul fiind dirijat de piloți de circulație.

– DN 7, la kilometrul 225, pe raza localității Robești, se lucrează la consolidare zid de sprijin, traficul fiind dirijat prin semafoare.

– DN 7A, pe tronsoanele kilometrice 34 – 40 și 65 – 66, pe raza localității Voineasa (Obârșia Lotrului), se lucrează la reparații asfaltice și asfaltare, traficul fiind dirijat de piloți de circulație.

– DN 64, între kilometrii 105 și 112, pe raza localitățiilor Stolniceni – Râureni, se montează parapet de beton, circulația rutieră desfășurându-se pe două benzi din patru prevăzute.

Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza în zona lucrărilor, să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație sau a direcției și să adopte o conduită preventivă de condus.

Articolul precedentCeață la această oră pe mai multe drumuri din țară
Articolul următorBilanț coronavirus 15 septembrie: peste 4.000 de cazuri